Produktif ?


Petang tadi selepas jumaat aku terima sms dari adik aku. "aku dapat dah kerja kat sana". tahniah!
Baru je sehari lepas interview terus dapat kerja. Jealous aku. Aku bila lagi nak dapat kerja macam tue?? Cakap melayu pun tergagap² nak speaking² plak. <-ayat membe yang tak berapa betol. haha.
Ada sorg  nie la kasitau aku beberapa hari lepas.. Ko bertindak dgn lebih produktif sket! ape maksud dia pun aku xpaham. Mungkin dia suruh aku cari keje ke ape ke. Entahla.. Blurr...



p/s: sape tau sila explain... haha..


7 comments:

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

maksudnya...kau kena pergi carik kerja gaks..

hahaha~

dan berusaha lebih gigih..

^__^

a Q r a m said...

Kalau bab kerja mencari kerja macam ni, aku memang fail habis.

a Q r a m said...

Apa kata kau cari mentor?

sharamli said...

tny bdk tu blik...
pr0duktif cmna?

azreencomel said...

gi laa cari kerja..
at least, dpt gak hasil..
ley belanje aku.
Sempat je nk kumpul duit before 24 july~ :P

RMA said...

aku kemalasan yg amat sgt.. haha...

a Q r a m said...

Belajar la trading. Mungkin bukan sekarang dapat hasil serta merta. Tapi belajar slow slow tak mustahil satu hari dapat buat gempak.

Related Posts with Thumbnails