Lagu Raya vs Balik Kampung

Dalam sedar atau tidak sudah 25 hari kita semua menunaikan puasa.
Tak lama lagi ramai yang berada diperatauan akan balik kampung.
Aku juga akan balik kampung selasa nie InsyAllah kalau semua kerja dah setel.
Time time balik kampung jugak la masa yang paling best untuk layan lagu raya.
Terutamanya lagu: Balik Kampung (Sudirman) ~Layannn~


Kalau korang nak download lagu-lagu raya boleh la ke faizalr.com 
Ada banyak koleksi-koleksi lagu raya boleh download kt sana.
Antara koleksi yang ada (nak tau klik link dari faizalr.com ok) :


Aku nak download semua dan burn kat cd.
Boleh layan masa drive. Masyuk~
Eh, drive kete tue elok-elok ye.
PM sendiri pun da pesan semalam.
Rancang perjalanan anda semua ye.


**Jom balik kampong**

3 comments:

Yiedpozi said...

Selamat hari raya bro.

Sedang mendownload lagu raya neh. Bising la rumah aku nanti sbb nak pasang kuat2 lagu raya pepagi neh. Hahaha...

RMA said...

Selamat hari raya Yied

Jom pasang kuat-kuat.. tp xabes download ag neh.. hahaha

Faizal Rahman said...

TQ for mention. Selamat hari raya!

Related Posts with Thumbnails