Peraduan | My Raya Moments

Puasa sudah, raya pun sudah tapi bro EYRIQAZZ punya peraduan 'My Raya Moments' belum berakhir lagi (31 Oktober 2010). Memandangkan aku menjadi photographer secara tidak rasmi. Raya family aku kali ini meriah dengan anak-anak sedara seramai 13 orang, yang dalam perut akak ipar aku tak termasuk lagi. Hehe. Gambar diorang plak paling banyak aku snap. Jadi, aku akan kongsikan la beberapa gambar dorang ni mengikut perjalanan raya pertama. :D



Tempat: Kg.
Waktu: Hari Raya Pertama 2010



Anak sedara pertama, Nana semasa ziarah perkuburan.



Menu selepas solat sunat hari raya. Laksa!!


Anak sedara ke13, Adib malu masa nak ambil gambar dia (sembunyi kat riba mak dia)


Anak-anak sedara (isya, mira, mimi, zahiah, yaya,ifa) bergaya sebelum menyerang rumah-rumah jiran. Kutip duit raya!! Siap bawak beg lagi.. :D

Terima kasih.. :)


'My Raya Moments Contest adalah anjuran bersama MySuperkids , ViruspaduLittleKidsPhotography Fitrihadi dan Special Additional Sponsor by Redmummy.Com (RM150)' and Denaihati (RM200)








p/s: Bro Eyriqazz dah update kt facebook fan dia. Minta tolong kawan-kawan like kat gambar-gambar ni ye kt facebook fan Eyriqazz @ Great Teacher Onizuka :


Gambar Facebook 1
Gambar Facebook 2
Gambar Facebook 3


Bantuan korang korang semua amatlah dihargai. :)

3 comments:

Eyriqazz said...

thanks joini..dah uploadkan gambar di FB juga..

denaihati said...

Mesti bestkan raya ni.

RMA said...

@Eyriqazz : thanks
@denaihati : raya biasa2 je.. gambar sendiri pun x amek.. :P

Related Posts with Thumbnails