Blogger Tegar Perlukan Domain by tentangikram[dot]com

Ada terfikir jugak tentang perlukan domain ni tapi nak buat macam mana, modal tak cukup. Al maklumlah student lagi katakan. Papepun gua dah ada peluang untuk dapatkan domain secara percuma. Ada bro ikram nak support 1 domain percuma. Kalau ada rezeki dapatla domain free ek.. Cara-cara nya amat mudah. Sila melawat ke post beliau (http://www.tentangikram.com/2010/09/blogger-tegar-perlukan-domain-by.html). Hanya perlu link kan beliau serta tag dua orang kawan blogger serta banner contest.
Domain pilihan hati yang xde orang pakai www.lepaksz.com


Jom kita semua beramai-ramai join contest ni. Tengok siapa yang bertuah ye.. 

Tamat pada 19 0ktober 2010

5 comments:

KEHIDUPAN KITA said...

first komen!!

wahh..nak join ni...tpi satu domain free jer ke???

RMA said...

satu jek..
jom tgk sape yang bertuah.. :P

Kuman Chaos said...

nak kena try nih ;)

kuman Entry

Ikram said...

tq kerana menyertai

RMA said...

mebcuba nasib bro.. hehe

Related Posts with Thumbnails