10.10.10 | Peristiwa Aku

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia. 
Tepat jam 12.01am 11.10.10.10 aku menaip entry ni. Banyak betul perkara telah berlaku pada 10.10.10 ni kan? Perkahwinan orang glamer macam Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor, angkasawan negara berkahwin dengan Datin Dr, Harlina Mohd Yunos. Tahniah diucapkan kepada Datuk Angkasawan. Anda boleh tengok gambar di www.eyriqazz.com





Ada dua orang kawan aku juga diijab kabulkan pada hari ini. Tahniah buat Asrol dan Radiah. Semoga berbahagia ke anak cucu dan cicit. Maaf, aku tak dapat datang. Sape suruh buat jauh kat Kelantan dan Johor. Hehe. 

Selamat Hari Lahir untuk yang lahir pada 10 Oktober. Tahun ni ada sambut birthday besar tak? hehe. Jom tengok rahsia tarikh lahir anda kat denaihati.com

Dalam facebook kecoh pasal tarikh 10.10.10. Ni aku nak tunjuk beberapa status facebook yang agak menawan mata.  

Ada jugak yang buat status macam ni? Semua nak 10.

Serabut dengan ramai orang kawen!

Erk. Ben 10 pun nak masuk sekali ke?

Tarikh untuk ajak couple ke kak? hehe. 

Bagi aku. Hari ini adalah macam hari biasa. Tidak banyak yang berlaku, mengadap thesis je kerja. Al maklumlah student kata kan. :P Skor nak siapkan draft pertama thesis ni pada 10.10.10 tetapi tak siap jugak!! haha. Kan best kalau dah kerja kan? (ayat student pemalas) Cakap macam tu sebab tengok Airasia ada promotion sempena 10.10.10. Nak jalan!! :D



p/s: tolong klik banner walimatulurus.net kat sebelah kanan ye


4 comments:

Zyash said...

10/10/1 peristiwa mereka

GAMBAR KEMALANGAN MAUT DI LEBUHRAYA ALOR GAJAH 10/10/10

neyra shazeyra said...

kuong ajor status aku!

denaihati said...

terima kasih letak link tu cuma heee tak lengkap lah the best is denaihati.com ..tqvm ya

RMA said...

zyash: semua benda ada peristiwa :D

ieyra: xdpt dikesan pun :P

denaihati: sory bro.. da betulkan... hehehe

Related Posts with Thumbnails