Kenapa Saya Mahu Berada di Bloglist Eyriqazz.Com




Selepas kecewa dengan peraduan My Raya Moments Contest tak dapat masuk jadi finalist di blog bro Eyriqazz.Com , aku ingin mencuba nasib untuk menjadi salah seorang Bloglist di blog Bro Eyriqazz ni. Bro baru je buka kembali bloglist dia tapi terbuka untuk 20 orang je. Harap-harap aku terpilih :D Bukan senang nak jadi Bloglist kat blog bro Eyriqazz ni. Hehe

Kenapa saya mahu berada di Bloglist Eyriqazz.Com ?
1. Saya teringin sangat untuk berada di bloglist blogger otai macam bro!
2. Kalau bro baca blog saya, bro boleh komen/kutuk, saya dapat belajar dari kesilapan. :D
3. Dapat berkenalan dengan bro. :) 

Aku telah lama mengikuti blog bro Eyriqazz ni sebagai silent reader. Maklumlah aku ingin belajar cara yang betul untuk blogging dari otai blogger mcm bro ni. Aku pun tak banyak sangat komen kat blog bro. Mungkin selepas ni boleh la start komen2 ye tak.. :D


***siapa-siapa yang nak join sila ke sini
**kalau ada yang salah tolong gtau.. 

5 comments:

deqdeq said...

sama la kita.....DeQdEq pun byk blajar dr Eyriqazz....sb tu nak jg msk dlm bloglist Eyriqazz

IN said...

perg..nak jugak :)

Eyriqazz said...

Salam,

thanks for entry..sudah di blogroll kan...hik3...

RMA said...

wahh... impian tercayai.. thanks bro! :D

akmafaizal said...

wah..blog ni sgt kemas la..sedap mata memandang..tahniahlah tersenarai..akeke

Related Posts with Thumbnails